V sredo, 29. 1. 2014 boste dijaki prvega letnika imeli zimski športni dan.

Vsak razred oz. dijak bo pri uri športne vzgoje vpisal svojo odločitev v spletno učilnico. Manjkajoči dijak mora svojo izbiro vnesti sam do torka, 21. 1. 2014.

Vsi dijaki, ki ste v opravičeni sodelovanja pri športni vzgoji, lahko sodelujete na športnem dnevu, če pravočasno prinesete pisno dovoljenje staršev (oddate ga učiteljem športne vzgoje).

OMEJITVE: na plezanje se lahko prijavi največ 8 dijakov v oddelku. Na airboarding in Plesno zvezdo se lahko prijavi največ 5 dijakov v oddelku. 

Ko izbirate med dejavnostmi, dobro razmislite, kajti poznejše spreminjanje izbire zaradi organizacijskih težav ni možno. Športni dan je del pouka, zato je vaša prisotnost obvezna. Odsotnost boste nadomestili v dogovoru z učitelji športne vzgoje.

Izbirate lahko med naslednjimi aktivnostmi:

SMUČANJE

Smučali boste na smučišču Krvavec. Cena smučarske vozovnice, vodenja in prevoza je 21 €.

AIRBOARDING                                                          

Nesmučarji se bodo po urejenem sankaškem poligonu spuščali z napihljivo blazino. Obvezna so nepremočljiva oblačila in obutev. Cena vozovnice, vodenja in prevoza je 21 €.

Dejavnost bo organizirana za najmanj 20 in največ 40 dijakov.                               

FITNES PANTER

V fitnes centru Panter bodo za nas organizirali več dejavnosti:

fitnes,  spinning, zumbo in power TNZ (/trebuh, noge, zadnjica). Dejavnosti se bodo menjale na 45 minut. Cena: 5 €

PLEZANJE                                                       

na umetni steni v novem Plezalnem centru Ljubljana v Štepanjskem naselju.

Za plezalno opremo poskrbijo organizatorji (plezalne čevlje, varovalne vrvi, inštruktorji). Pleza se na 17m in 10m visoki plezalni steni in na balvanski steni. Dijaki morate biti v športni obleki. Cena dejavnosti (dve uri in pol) je 9€.

PLESNA ZVEZDA

V plesni šoli Katarine Venturini se boste v treh šolskih urah spoznali s pilatesom (mehke žoge, elastike,…)- s ciljem izboljšanja splošnega psihičnega in fizičnega stanja posameznika, spoznate se z osnovami plesa, se naučite katerega od plesov (zumba, hip- hop, salsa,…) in se dodobra naplesali. Cena je 10€.

ZIMSKI POHOD NA ŠMARNO GORO

Vzpeli se bomo na vzpetino nad Ljubljano. Pohod je brezplačen (urbana).