V četrtek, 4. 2. 2016 boste imeli dijaki 1., 2. in 3. letnika zimski športni dan. Izbirate lahko med naslednjimi aktivnostmi:

SMUČANJE
Smučali boste na smučišču Kranjska gora. Cena smučarske vozovnice, vodenja in prevoza je 23 €.

DRSANJE
Drsali boste v dvorani na Bledu.  Možna je izposoja drsalk (plačaš 4 €  na drsališču). Dejavnost traja dve uri. Cena za drsanje in prevoz znaša 13 € (drsalke niso vračunane v to ceno!).

ZIMSKA OLIMPIJADA NENAVADNIH ŠPORTOV
Potekala bo na Jezerskem. Zajemala bo aktivnosti na snegu: sankanje, vožnja s tubami, hokej z metlami, nogomet na snegu, štafetne igre…
Cena za prevoz in aktivnosti znaša 19 €.

TEK NA SMUČEH
Potekal bo na Jezerskem. Vaditelj vam bo razložil tehniko teka na smučeh, potem pa se boste podali po tekaških progah v dolino Kočne. Čevlje, smuči in palice priskrbi organizator. Cena za prevoz in aktivnost znaša 19 €.

FITNES PANTER
V fitnes centru Panter bodo za nas organizirali več dejavnosti: fitnes,  spinning, cross fit in zumbo. Dejavnosti se bodo menjale na 45 minut. Cena: 5 €

PLESNA ZVEZDA
V plesni šoli Katarine Venturini se boste v treh šolskih urah spoznali z joga pilatesom , z osnovami  hip hopa, solo zumbe in meditacije. Dejavnost traja tri šolske ure. Cena je 10€.

PLEZANJE
na umetni steni v  Plezalnem centru Ljubljana v Štepanjskem naselju. Za plezalno opremo poskrbijo organizatorji (plezalne čevlje, varovalne vrvi, inštruktorji). Pleza se na 17m in 10m visoki plezalni steni in na balvanski steni. Dijaki morate biti v športni obleki. Cena dejavnosti (dve uri in pol) je 9€.

POHOD NA TOŠKO ČELO
Pohodniki se bomo povzpeli na hrib nad Ljubljano. Dejavnost je brezplačna. Potrebujete urbano.

ATLANTIS    (SAMO ZA DIJAKE 1. IN 3. LETNIKA) 
Plavali boste 4 ure v vodnem mestu Atlantis. Prijavi se lahko samo 5 dijakov iz oddelka. Dijaki 2. letnika ne morejo izbrati plavanja, ker so ga imeli na jesenskem športnem dnevu. Cena dejavnosti je 6,60€.

VSAK RAZRED OZ. DIJAK BO VPISAL  SVOJO ODLOČITEV V SPLETNO UČILNICO. MANJKAJOČI DIJAK MORA SVOJO IZBIRO VNESTI SAM DO SREDE, 20. 1. 2016. Povezava na spletno učilnico: https://mod.frizerska.si/course/view.php?id=52

VSI DIJAKI, KI STE OPRAVIČENI SODELOVANJA PRI ŠPORTNI VZGOJI, LAHKO SODELUJETE NA ŠPORTNEM DNEVU, ČE PRAVOČASNO PRINESETE PISNO DOVOLJENJE STARŠEV (oddate ga učiteljem športne vzgoje).

KO IZBIRATE MED DEJAVNOSTMI, DOBRO RAZMISLITE, KAJTI POZNEJŠE SPREMINJANJE IZBIRE ZARADI ORGANIZACIJSKIH TEŽAV NI MOŽNO.

ŠPORTNI DAN JE DEL POUKA, ZATO JE VAŠA PRISOTNOST OBVEZNA . MOREBITNO ODSOTNOST BOSTE NADOMESTILI V DOGOVORU Z UČITELJI ŠPORTNE VZGOJE.

PLAČILO STROŠKOV BO PO POLOŽNICI.