skierSmučarji se zberete ob 7.45 uri pred šolo. Javite se učiteljicama spremljevalkama Sandi Smrekar in Sabini Kolenc. V Ljubljano se boste vrnili po 16.00 uri.

Sankači se prav tako zberete pred šolo ob 7.45 uri. Javite se učiteljem spremljevalcem: Mojci Čuden, Nadi Medved, Urši Troha in Bojanu Vučku. Bodite nepremočljivo obuti in oblečeni! Kdor ne bo upošteval tega, bo ostal pred šolo. Ne pozabite tudi na rezervno perilo (nogavice, rokavice). S seboj imejte malico, lahko pa jo kupite tudi na Kriški planini. V Ljubljano se boste vrnili po 16.00 uri.

Do fitnesa se pripeljete z mestnim avtobusom št. 6, 6B (Črnuče), 8 (Brnčičeva), 11 (Ježica) in izstopite na postaji Ježica. Sokol Laguna fitnes center je čez cesto. Pred vhodom fitnesa se zberete ob 9.00 uri. Javite se učiteljem spremljevalcem: Roku Bavdku, mag. Mariji Potočar, Andreji Kordiš, Viktoriji Mrzelj in Tajani Aleksić Peter. Razdelili se boste v skupine in se na 45 minut menjavali med dejavnostmi (Fitnes, Spinning, Body pump in Pilatesom- Bootcampom). Delali boste pod vodstvom izkušenih inštruktorjev. Zaključili boste ob 13.00 uri. OBVEZNO potrebujete športno opremo, kot pri pouku ŠVZ.

Pohodniki se zberete v Gameljnah na končni postaji LPP št. 8 ob 9. uri. Obvezno bodite nepremočljivo obuti in oblečeni. (rezervno perilo). Kdor ne bo ustrezno obut in oblečen, bo ostal v dolini . S seboj imejte malico, ker ni nujno, da bo koča odprta. Javite se učiteljem spremljevalcem: Stanki Platiša Pogačnik, Ani Koračin, Petru Krašovcu, Darki Dujmovič Verdenik in Maši Ambrožič. S pohodom boste zaključili po 13. uri.

Vse podrobnosti si preberite v priponkah.