FITNES PANTER

panter-potV fitnes centru Panter se boste zbrali ob 8. 45. S seboj imejte popolno športno opremo (športna oblačila in čisti športni copati, brisača) in dijaško izkaznico, s katero boste prevzeli ključ za omarico. Dejavnosti se bodo menjale na 45 minut in zaključile ob prb.13.00. S seboj vzamite še dovolj tekočine, saj bodo vadbe naporne.

Fitnes Panter se nahaja v industrijski coni Stegne (glej oznaka B). Izpred šole se vrnete po Litostrojski cesti, greste mimo bifeja Baza na desni, čez avtocesto ter naravnost naprej so oznake za Fitnes Panter.

PLESNA ZVEZDA

Zbor je ob 8.45 uri pred plesno šolo Plesna zvezda nasproti Milleniuma v BTCju. S seboj prinesite športno opremo. Z vadbo zaključite ob 12.00 uri.

DRSANJE

Pred šolo se zberete ob 8.30. Tisti, ki si boste izposodili drsalke, ne pozabite na 4€. Drsanje se začne ob 10.00 in traja dve uri. Potem boste naredili še krajši sprehod ob jezeru. Predviden povratek pred šolo je ob 15.00.

ZIMSKI POHOD NA ŠMARNO GORO

Vzpeli se bomo na vzpetino nad Ljubljano. Na parkirišču v Tacnu se bomo zbrali ob 8.45 uri. Do tja najlažje pridete z mestnim avtobusom št. 8 (Gameljne) in izstopite na postaji Tacen. Obvezna je obutev z nasekanim profilom. Priporočamo tudi pohodne palice in rezervno perilo, ki v katerega se boste preoblekli po prihodu na vrh. V dolino se bomo vrnili do 13.00 ure.
KDOR NE BO PLAČAL DEJAVNOSTI ŠE V PONEDELJEK, 26. 1.2015, BO ŠEL NA POHOD.

NA LOKACIJO IZBRANE DEJAVNOSTI PRIDITE VSAJ 10 MINUT PRED ZAČETKOM.

Ljubljana, 23. 1. 2015

Aktiv ŠVZ: Stanka Platiša Pogačnik , prof. šp. vzg.
Ravnatelj: mag. Primož Hvala Kamenšček

Navodila so tudi tukaj.