V četrtek, 5. 2. 2014 boste imeli dijaki drugega in tretjega letnika zimski športni dan.

FITNES PANTER

panter-potV fitnes centru Panter se boste zbrali ob 8. 45. S seboj imejte popolno športno opremo (športna oblačila in čisti športni copati, brisača) in dijaško izkaznico, s katero boste prevzeli ključ za omarico. Dejavnosti se bodo menjale na 45 minut in zaključile ob prb.13.00. S seboj vzamite še dovolj tekočine, saj bodo vadbe naporne.
Fitnes Panter se nahaja v industrijski coni Stegne (glej oznaka B). Izpred šole se vrnete po Litostrojski cesti, greste mimo bifeja Baza na desni, čez avtocesto ter naravnost naprej so oznake za Fitnes Panter.

PLESNA ZVEZDA
Zbor je ob 8.45 uri pred plesno šolo Plesna zvezda nasproti Milleniuma v BTCju. S seboj prinesite športno opremo. Z vadbo zaključite ob 12.00 uri.

PLEZANJE
na umetni steni v novem Plezalnem centru Ljubljana v Štepanjskem naselju. Do tja pridete z mestnim avtobusom 5 in 9 in izstopite na končni postaji. Zberete se ob 8.45 uri. Plezanje bo trajalo dve uri in pol. Za plezalno opremo poskrbijo organizatorji (plezalne čevlje, varovalne vrvi, inštruktorji). Dijaki morate biti v športni obleki.

DRSANJE
Zbor je na parkirišču pod hokejsko dvorano Tivoli ob 11.00 uri. Po preverjanju prisotnosti boste z učitelji spremljevalci odšli proti drsališču pred parlamentom oz. Maksimarketom. Dejavnost traja dve uri z možnostjo podaljšanja drsanja. V ceno 6 € je všteta vstopnina, izposoja drsalk, čaj in vodenje z organizacijo hokeja in štafetnih iger.

ZIMSKI POHOD PO POTEH LJUBLJANE
Zbor je pred šolo ob 8.45 uri. Zaradi vremenskih razmer imejte obuto nepremočljivo obutev z nasekanim profilom in nepremočljiva vrhnja oblačila (+ dežnik).

Ljubljana, 2. 2. 2015

Aktiv ŠVZ: Stanka Platiša Pogačnik, prof. šp. vzg.

Ravnatelj: mag. Primož Hvala Kamenšček

Navodila (pdf)