SPOMLADANSKI ŠPORTNI DAN ZA 3. LETNIK

Zadnji športni dan bo v četrtek, 14. 5. 2015. Dijaki tretjega letnika lahko izbirajo med adrenalinskim parkom na Vačah, pohodom na Toško čelo, plavanjem v Atlantisu in kolesarjenjem v okolici Šmarne gore.

Adrenalinski park Vače- pustolovski park Geoss se nahaja v bližini geometričnega središča Slovenije. Svoje spretnosti in nivo adrenalina bomo preverjali na različno težkih plezalnih poteh. Kdor bo želel, bo za doplačilo (5 €), lahko preizkusil svojo hrabrost tudi na orjaškem spustu. http://www.pustolovski-park-geoss.si/si/sole.html
Število dijakov je omejeno na 9 za posamezni oddelek. Cena za park in prevoz je 22 €.
Pred šolo se zberete ob 7.30 uri. Povratek pred šole je predviden do 15.00 ure.

Pohod na Toško čelo se začne v Šentvidu nad Ljubljano na zadnji avtobusni postaji pred izvozom na avtocesto. Dijaki potrebujejo urbano. Zbor je ob 8.00 . Zaključek bo v Podutiku na končni postaji LPP št. 5 predvidoma ob 13.00 uri.

Kolesarjenje s startom in ciljem v Skok šport centru na Brodu pod Šmarno goro. Poteka po stranskih cestah, kolovozih in gozdnih poteh z gorskimi kolesi, ki si jih izposodite v centru. Čelada je obvezna. Tura traja s postanki okoli dve uri. Cena izposoje koles, čelad in vodenja stane 10 €. Prijavijo se lahko največ 4 dijaki iz posameznega oddelka. Zbor bo ob 9.30 uri v Skok šport centru na Brodu.

Plavanje v Atlantisu . Pred kompleksom Atlantis v BTC se zberete 8.45 uri. Do tja se lahko pripeljete z mestnimi avtobusi. Na voljo imate štiri ure plavanja in čofotanja v vodi. Predvsem se obnašajte tako, da se boste imeli lepo vi in ostali plavalci. Sicer boste predčasno zapustili bazen in le še z njegovega roba opazovali sošolce. S plavanjem zaključite ob 13.00 uri. Pazite na zapestnico. Če jo izgubite, jo boste morali plačati na licu mesta. Cena za štiriurno plavanje je 6.60€. Omejitev prijav je 6 dijakov na posamezni oddelek.

Dijaki svojo izbiro potrdite na spletni učilnici. Spremljajte število prijavljenih sošolcev za posamezno aktivnost. Za kolesarjenje je omejena na 4 dijake iz posameznega oddelka (skupno 20), za adrenalinski park največ 9 dijakov iz posameznega oddelka (skupno 45) in za plavanje 6 dijakov. Prijave zbiramo do petka, 8. 5.

Dijaki 3. a, 3 c in 3 d. poravnate aktivnosti v tajništvu šole do 11. 5.

Dijaki 3. b in 3. č oddelka boste denar za aktivnost prinesli s seboj in ga izročili učitelju spremljevalcu. Lahko pa ga prinesete v tajništvo v času uradnih ur do 11. 5.

Športni dan je del pouka, zato je vaša prisotnost obvezna. Za nadomestno dejavnost ni več časa.

Navodila v PDF formatu Neveljaven ID prenosa