CPI-obl-zakulisje_18V sredo, 25.11.2015, je Center za poklicno izobraževanje praznoval 20 let delovanja. Del slavnostnega programa – modno revijo pričesk, so pripravili tudi naši dijaki – Kaja Mandriera 3.e., Maruša Sirk 3.c., Nadja Požek 3.e., Tristan Januš 3.c. in Aljaž Rogelj 3.c, pod mentorstvom Urše Troha, Romane Marolt in Zorana Gajića.

Ustvarili so čudovite ekstravagantne ženske pričeske in uglajene, vendar prvinske moške frizure. Luka Koder je popestril dinamiko kolekcij z energičnim plesnim vložkom. Dijakinje in dijaki, ki so nastopili kot modeli, nekateri že stari mački, nekateri pa so se predstavili prvič, so s ponosom predstavili delo svojih sošolk in sošolcev –  Taja Starin 2.d, Alma Đžaferović 1.e, Marijana Vrabičić 1.č, Lana Kregar 1.b, Hana Cukjati 1.f, Tjaša Us Sušnik 3.c, Žiga Velikonja 1.f, Ali Velić 2.a, Rok Mandeljc 2.d, Maj Starič 2.a in Miha Kolar 1.b. Modele sta zelo profesionalno  naličila Eva Ahčin iz 3.b. in Gašper Koligar Gerčar iz 1.a.

Zahvaljujemo se tudi g. Nenadu Muždeka za odlično koreografijo in delo z našimi modeli ter Primožu Lukežiču za fotografije, ki so na ogled v galeriji slik, nekatere pa bodo še sledile…
Romana Marolt